Prodaja stanova

 

U ulici Arsenija Čarnojevića od broja 3 – 7 na lokaciji najbližoj gradskom jezgru prateći sve inovacije u oblasti građevinarstva gradimo najekskluzivniju stambenu zgradu u Somboru koja svojim izgledom treba da se uklopi i oplemeni vezu između starog i novog dela grada. Tim arhitekata pažljivo bira sve elemente zgrade koja treba da obezbedi najlogičnije povezivanje svega najlepšeg iz modernog i starog stila građenja.

Površina objekta na četiri sprata je 4.700 m2 i ima 37 stambenih jedinica od dvosobnih do četvoro-sobnih, velicine od 60 – 135 m2. Ulaz u objekat, dvorište i parking je kroz ajnfort, a komunikacija unutar zgrade je obezbedjena širokim hodnikom smeštenim u sredini, dok je vertikalna veza ostvarena dvokrakim stepeništem i liftom.

Misija i vizija u gradjenju ovog objekta je da pomeri standarde građenja i arhitekture u Somboru primenom svih najnovijih materijala i tehnika izvođenja radova, kao i da postane objekat koji ce povezati očekivanja starijih stanovnika Sombora, ali i biti mesto na kome zastaju pripadnici mlađe generacije.

-više informacija-